Coaching

Gezin - Werk - Vrije tijd - Sport...


Het is een puzzle, soms een beetje dansen op een slappe koord...
Om de hoogste slaagkansen te creĆ«ren EN daarbij ook voldoende rust en ruimte te hebben voor de andere drie (belangrijke!) factoren maak ik SAMEN met jou een dag-na-dag schema op.  Een schema dat je in staat stelt om jouw doel te bereiken, vrij van blessures en in evenwicht met jouw leefwereld.


Starten doen we steeds met een intake-gesprek. Zien of we op dezelfde golflengte kunnen komen en of er de'klik' is.  Coaching is een twee-richtings relatie waarin vertrouwen en communicatie op het eerste plan staan.


Komen we samen tot een solide basis, dan gaan we verder met een inspanningstest op de loopband of fietstrainer.  Als coach werk ik nog steeds met hartslag als leidraad, al dan niet gecombineerd met vermogen. Op basis van de uitslagen van deze test wordt jouw persoonlijk schema opgesteld, rekening houdend met jouw doel, verwachtingen en beschikbare tijd.  


Door middel van tussendoelen en vervolg test(s) werken we samen heel gericht naar jouw doel toe.


Als coach  sta ik garant voor een deskundige begeleiding die verder gaat dan een schema met tijden en snelheden.  


Blessurepreventie - core&krachttraining - (sport-)voeding, materiaal, ... alle vragen krijg je beantwoord. Gaat het mijn eigen kennis te boven, dan kan ik steeds terugvallen op een team van specialisten om jou het beste antwoord te geven op al jouw vragen.   

   Don't call it a dream... 

                       ...Call it a planyour personal way to your goal